onsdag den 8. juni 2011

Løb for f....n - løøøb

Jeg fik lov i går, og jeg er nødt til at prale - jeg fik lov at løbe en tur, for første gang efter at Lea er blevet født, troede jeg på at min krop kunne holde til det.
Jeg løb 1,71 km og jeg er stolt som en pave. Det var en fantastisk fornemmelse at få gang i benene, og blive rød i skalden og en anelse stakåndet, men kun en anelse - det gik meget bedre end jeg havde håbet på - og jeg er bare klar igen imorgen, det kan jeg sige dig!

3 kommentarer:

  1. Jubiii! :D så sejt! Og halløj, første skridt imod vores fælles mål! Jeg er blevet stoppet i min løbetræning af en fanatisk/fantastisk fitnesscoach... Han siget meget bestemt at det der løben, kunne jeg godt glemme alt om indtil min ryg er blevet stabiliseret.. Nå, jamen så løber jeg da ikke, men hvad skal jeg så!? Jamen jeg går da på løbebånd, med en stigning på 15%, og så sjipper jeg som bare pokker - p.s. det var noget nemmere som barn, selvom allerede dengang var det en motorisk udfordring for mig, men nu.. Ja nu jeg da helt ude og skide med det tov der.. Men jeg øver mig hver dag! Så jeg kan blive stor og stærk og klar til at løbe halvmarathon med dig :)

    SvarSlet
  2. ja - bittesmå skridt vi to tager... vi skal nok nå det! Godt at du hopper - du må gerne låne mit smarte (næsten ubrugte) Casall-sjippetov når du kommer i weekenden. Jeg kender i øvrigt godt det der med motorikken!

    SvarSlet
  3. Nu glemte jeg at låne sjippetovet.. Men må nok sige, jeg begynder at fatte den leg igen..
    Savner dig allerede meget! og glæder mig til at se dig igen - skulle hilse og sige fra ham med det tossede navn at han tumpe-godt kunne lide jer alle :)

    SvarSlet